Mengenai Kami

UTS Pest Control

Perniagaan kami beroperasi dalam lebih daripada sembilan Tahun dengan misi, Untuk meningkatkan kualiti kehidupan masyarakat, selebihnya tidak berubah.

Selama bertahun-tahun ini, kami telah menyediakan kawalan perosak dan rayap umum yang selamat dan berkesan kepada pelanggan kami yang dihargai. Hari ini, kami berpengalaman dalam perkhidmatan makhluk perosak dan mempunyai kakitangan yang terlatih. Portfolio semasa termasuk organisasi multinasional, industri perkhidmatan hospitaliti, kerajaan, kedutaan asing dan lain-lain. Sifat perniagaan kami melibatkan kawalan nyamuk, rawatan tanah anti-rayap, rawatan pengasapan dan kawalan perosak umum untuk kediaman, harta komersil, hospital, hotel, kilang sama ada di dalam atau di luar rumah. | KEDIAMAN | KORPORAT | KERAJAAN |

...

Misi and Visi

...
Misi

Dapat memberikan perkhidmatan makhluk perosak yang terbaik dengan mendapat sokongan dan tunjuk ajar dari pemimpin-pemimpin yang berdedikasi dan profesional, serta para pekerja dan juruteknik yang terlatih dan menggunakan peralatan yang terkini. Setiap masalah pelanggan menjadi perkara yang diutamakan dan menjadi pendengar yang setia dengan memberikan perkhidmatan dan cadangan yang terbaik dari semasa ke semasa.

Visi

Menjadikan sebuah syarikat bumiputra yang terunggul dan berwawasan dalam bidang perkhidmatan kawalan makhluk perosak/Anti-termide bangunan serta menanam azam untuk menjadi salah satu kontraktor bumiputra yang disegani dan dihormati dalam bidang yang diceburi.